Aula viborg

AULA | Viborg Skoler og Dagtilbud

Under dette punkt kan du finde udvalgt information omkring implementeringen af Aula i Viborg Kommune. Størstedelen af disse informationer er hentet på aulainfo.

Under dette punkt kan du finde udvalgt information omkring implementeringen af Aula i Viborg Kommune. Størstedelen af disse informationer er hentet på aulainfo.dk.

Viborg Skoler og Dagtilbud – AULA

Viborg Skoler og Dagtilbud

KLC Viborg har til formål at samle og formidle en lang række tilbud fra eksterne læringsmiljøer for børn og unge fra 0-18 år i skole- og dagtilbudstid.

AULA Login

Vil du vide mere om Aula? Aula login. Vælg, hvordan du vil logge ind. UNILOGIN UNILOGIN. ANDRE LOGINMULIGHEDER Kun for medarbejdere.

Aula – UNI-login – Viborg Skoler og Dagtilbud

Aula – UNI-login | Viborg Skoler og Dagtilbud

Herunder finder du link til vejledninger der knytter sig til UNI-login.

Log på Aula og MeeBook – Viborg Kommune

Find hjælp til at logge på Aula og Meebook, som er to vigtige værktøjer i den digitale kommunikation mellem dig og skolerne/dagtilbud i Viborg Kommune.

Viborg private Realskole

Viborg private Realskole – Viborg private Realskole

Vi bruger cookies for funktionalitet og statistik – ikke personlige data. Klik OK for at fjerne denne besked og acceptere cookies. OKLæs mere.

Kulturformidling – Viborg Ungdomsskole

Men hvordan tager man aktivt del, når alt er nyt, og madpakker, Aula og skole-hjemsamtaler er den første udfordring? Og hvordan holder man Ramadan og er en …

1 Albertslund https://svanen.aula.dk https://hedemarken.aula …

https://bulderby-viborg.aula.dk · https://moenstedbh-viborg.aula.dk · https://prinsen-viborg · https://roersangervej-viborg.aula.dk.

I Viborg Kommune får pædagogerne nu sikker adgang til Aula …

Signaturgruppen skaber sikker adgang til Aula for pædagoger i Viborg Kommune :: Signaturgruppen A/S

Viborg Kommune er i front med en ny NSIS Lokal IdP løsning fra Signaturgruppen, og den følger den nye NSIS sikkerhedsstandard. Kommunens IT-arkitekt ser …

Viborg Kommune er i front med en ny NSIS Lokal IdP løsning fra Signaturgruppen, og den følger den nye NSIS sikkerhedsstandard. Kommunens IT-arkitekt ser frem til at få løsningen implementeret.

Tilgængelighedserklæring – Digitaliseringsstyrelsen

Tilgængelighedserklæring

Viborg kommune forpligter sig til at gøre webstedet https://loe-viborgskoler.aula.dk/ tilgængeligt, jf. ”Lov om tilgængelighed af offentlige organers …

Keywords: aula viborg