Jonas landin dr vejret

DR Vejr – Sig hej til Jonas Landin! Han er vores nye vært…

Han er vores nye vært på DR Vejret. Jonas havde sin skærmdebut i aftes med vejrudsigten i 21Søndag. Vi håber, at I vil tage godt imod ham – vi glæder os til at …

DR Vejr – Sig hej til Jonas Landin! Han er vores nye vært på …

Sig hej til Jonas Landin! Han er vores nye vært på DR Vejret. Jonas havde sin skærmdebut i aftes med vejrudsigten i 21Søndag. Vi håber, at I vil tage…

Jonas Landin – TV-vært og journalist – DR – Danmarks Radio

Jonas Landin. TV-vært, redaktør og journalist hos DR. Vært på Vin for begyndere samt Duften af harpiks – Podcast, Nomineret til “Årets Podcast Talent 2020”.

Vil du spise ude? Lad dig ikke snyde af blå himmel og sol – DR

Vil du spise ude? Lad dig ikke snyde af blå himmel og sol | Vejret | DR

26. apr. 2021 — Og siden har det lige lovligt friske vejr holdt ved. Og det fortsætter i denne uge, siger vejrvært Jonas Landin.

Der kommer meget sol, men ugen gemmer også på regnvejr.

Jonas Landin Ohnemus (@jonaslandinohnemus) • Instagram …

Jonas Landin Ohnemus. Vært og redaktør på @drsporten samt på podcastene Tyvstart, @duftenafharpiks_niklas_landin , @vinforbegyndere og Vores Vejr Podcast @ …

VM-helten Niklas Landin er i familie med DR-vejrvært

VM-helten Niklas Landin er i familie med DR-vejrvært | BILLED-BLADET

31. jan. 2021 — I halvlegen var der tid til en kort nyhedsudsendelse med Kåre Quist ved roret, hvor han gav ordet videre til vejrværten Jonas Landin.

Danskere jublede med fredag aften, da anfører Niklas Landin og holdkammeraterne spillede sig i VM-finalen. I halvlegen tonede endnu en Landin frem på skærmen.

DR sender over seks timers direkte tv fra DGI Landsstævne

DR sender over seks timers direkte tv fra DGI Landsstævne – L2022

10. jun. 2022 — Gennemgående vært på DR’s tv-dækning er Jonas Landin, som er kendt fra vejret og sporten. Det hele kan følges på DR1, DR2 og DRTV.

Store shows og live-stemning på Danmarks største idrætsfestival, DGI Landsstævne i Svendborg, kan opleves direkte på DR. Festivalen dækkes også af P4 Fyn, ligesom DR’s vejrbil kommer forbi med ’Vores Sommervejr’.

Lyt dig klog – flydende viden om vin – Winefix

Lyt dig klog – flydende viden om vin – Winefix

26. apr. 2021 — … der bor i Skørping, laver en formiddabel podcast ved navn “Vin for begyndere” sammen med DR vejr-værten Jonas Landin.

Vinens verden er uudtømmelig. Man kan nørde sig ned i så mange områder, druer og produktionsmetoder, at man kan blive helt væk. Er man nybegynder kan det virke helt uoverskueligt, at komme i gang – og måske mange allerede stopper der, selvom lysten er stor til at vide lidt mere om det vi drikker. Men det er der heldivi

Sådan sender DR fra DGI Landsstævnet 2022 – DIGITALT.TV

Sådan sender DR fra DGI Landsstævnet 2022

13. jun. 2022 — Gennemgående vært på DR’s tv-dækning er Jonas Landin, som er kendt fra vejret og sporten. Det hele kan følges på DR1, DR2 og DRTV.

I alt sender DR over seks timers direkte tv fra DGI Landsstævne i Svendborg.

Keywords: jonas landin dr vejret, jonas landin vejret, jonas landin vejr